Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι τεμπελχανάδες δεσποτάδες και οι παρατρεχάμενοι για ποιο λόγο πήγαν στην Μόσχα με τον Αρχιεπίσκοπο;

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο συνοδεύουν στη Μόσχα οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Ιεράρχες: Κερκύρας και Παξών κ. Νεκτάριος, Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιος, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, Κυθήρων κ. Σεραφείμ και ο Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ. Τον Μακαριώτατο επίσης συνοδεύουν ο Πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, ο Ιερολογιότατος Αρχιδιάκονος π. Επιφάνιος, ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας και ο Διευθυντής της ΜΚΟ Αποστολή κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας. 

Όλοι αυτοί οι τεμπελχανάδες δεσποτάδες και οι παρατρεχάμενοι για ποιο λόγο πήγαν στην Μόσχα με τον Αρχιεπίσκοπο;

Πόσο στοιχίζει στην Εκκλησία αυτός ο δεσποτικός συφερτός με τους ακολούθους τους;

Εδώ κλαίγονται  πως μαζεύουν λεφτά με ιδρώτα για τα συσσίτια των απόρων και όλοι αυτοί πήγαν στην Μόσχα για εκκλησιαστικό τουρισμό με πρώτο και καλύτερο τον Δωδώνης Χρυσόστομο Συνετό.

Αίσχος σε εποχές λιτότητας κολάζουν τον φτωχό λαό με τα πολυτελή του ταξίδια. 

Αν έχουν έστω και λίγο τσίμπα να τα πληρώσουν από την τσέπη τους και όχι από τις μητροπόλεις τους και αμέσως να παραιτηθούν και να πάνε να κλειστούν στο μοναστήρι της μετάνοιάς τους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πεστα να Αγιασει το Στομα σου !

Ανώνυμος είπε...

Όπου βόλτα και χαρά οι Δεσποτάδες τσάμπα ή και με τυχερά είναι μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

γελαω με δυο που βλεπω εδω που ουτε οι ενοριες τους τους βλεπουν(εγω μονο καντηλαναφτες θα τους εβαζα) αλα φτασανε μεχρι Μοσχα αντε την αλλη φορα και στο λευκο οικο...
προφητης ΑΡΜΑΓΕΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

το κλεισατε το μαγαζι ?

Ανώνυμος είπε...

μετα απο ποια εγκριση

Ανώνυμος είπε...

ποιανου εγκριση?

Ανώνυμος είπε...

α ρε σιμο γαμω τον ΟΤΕ σας γαμω και τις γραμμες σας