Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η μεγαλύτερη Αίρεση είναι οι αυτοαποκαλούμενοι «Αποτειχισμένοι»


Η μεγαλύτερη Αίρεση είναι οι αυτοαποκαλούμενοι  «Αποτειχισμένοι»
Γράφουν στο ιστολόγιο «Αποτείχιση»
"Ο π. Ευθυμιος, ανακοινωσε προς τους προσελθοντες πολυπληθεις πιστους κατα την θεια λειτουργια και πριν απο την προσελευσι τους στην θεια μεταληψι, οτι δεν θα κοινωνηση κανενα ΜΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ και κανενα χριστιανο που εχει σχεσι ή επικοινωνει με τους Αιρετικους και την Αιρεσι, αλλα και τους ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑΣ με τους Αιρετικους και την Αιρεσι του Οικουμενισμου και του Φραγκολατινισμου.

Αυτός είναι ο συγκαλυμμένος Οικουμενισμός. 



Ο κ. Τρικαμηνάς συμπροσευχήθηκε με ένα συνονθύλευμα διαφόρων παρατάξεων παρεκκλησιαστικών. 

Οι Άγιοι και Ιερείς Κανόνες αυτό το απαγορεύουν.
Και όμως αυτοί θέλουν τα εμπαίζουν τους εαυτούς τους και τους άλλους.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αίρεση που τους έχει για τα καλά τυλιγμένους ο διάβολος. Κατηγορούν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο που είναι μέσα στην Εκκλησία παρόλα τα λάθη του. Αλλά δεν βλέπουν ότι αυτοί έθεσαν τον εαυτό τους εκτός σωτηρίας της Εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Μοιάζουν περισσότερο με το Ουνιτικό παρακλάδι των παπικών παρά με Ορθοδόξους.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι Γνήσιοι είναι Ορθόδοξοι όλοι οι άλλοι είναι στην πλάνη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο καλός παππούλης ο Τρικαμηνάς όταν κάνει την θεία λειτουργία ποιόν επίσκοπο μνημονεύει;
Μήπως πρέπει να απαρνηθεί την ιεροσύνη του αφού προέρχεται από προσκυνημένο στην οικουμενιστική αίρεση;
Ποιος θα τον χειροτονήσει αφού όλες οι χειροτονίες έχουν ως πηγή την αίρεση του οικουμενισμού;
Στον ναό που τέλεσε την θεία λειτουργία ποιο αντιμήνσιο είχε;

Ανώνυμος είπε...

Γραφικοί ρασοφόροι με περιοδεύοντες λαϊκούς.

Ανώνυμος είπε...

Για το φαινόμενο της λεγόμενης "αποτείχισης" δεν υπάρχουν μεγάλες ευθύνες σε κάποιους ιεράρχες και στον Πατριάρχη? Λειτουργούν με αγάπη, όταν κατασκανδαλίζουν τόσο κόσμο με τις οικουμενιστικές προσεγγίσεις, και τον κάνουν να βγαίνει εκτός Θείας Χάρης? Αγκαλιάζουν τους καθολικούς, και "προκαλλούν" σχίσμα στους ορθόδοξους.Συντηρούν τα επιχειρήματα των παλαιοημερολογιτών και ο χώρος αυτός μαζί με των αποτειχισμένων συνεχώς αυξάνει.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε..έλεος και στην ανάρτηση και στους σχολιαστές. Έχετε ιδέα τι πάει να πει Αποτειχιση; Αποτειχιση είναι η προστασία της Πίστης όταν υπάρχει αίρεση στην εκκλησία.Εκκλησια είναι η ορθή Ορθόδοξη ομολογία και όχι τα ντουβαρια και οι τοίχοι γιατί οι τοίχοι και τα κτίρια είναι ναοί Χριστιανικοί μόνο όταν η ομολογία σε αυτούς είναι Ορθόδοξη. Είναι δυνατόν να ονομάζετε "εκκλησία" αυτό που κυβερνάει ο Βαρθολομαίος και όλοι οι αιρετικοί και να βρίζετε τους αποτειχισμενους; Διαβάστε Όσιο Θεόδωρο Στουδίτη, Ιωάννη Χρυσόστομο κι ένα άλλο σωρό αγίους Πατέρες που Χαν μιλήσει για Αποτειχιση κατά των αιρέσεων και μετά βγάλτε κριτήρια για το ποιος είναι τι που βγάλατε και διάγγελμα για το τι είναι οι αποτειχισμενοι. Την ανάρτηση δε τη σχολιάζω καν. Ο σκοπός του ιστολογίου και η φανερή υποστήριξη του στους Οικουμενιστες είναι ολοφανερη και γελοία.

vas019 είπε...

Μάλιστα ο Αιρετικός Πατριάρχης που αποκαλει αγιοτατο αδερφο τον παπα και δινει κοινωνια σε σχιματισκους και λεει οτι οι αγιοι πατερες ειναι θυματα του διαβολου και χαριζει αγια κορανια οπως τα αποκαλει σε μουσουλμανους ειναι μεσα στην εκκλησια παρα τα λαθη του..Ποιος αγιος . ποια γραφη και ποιοι κανονες το λενε αυτο ειπαμε;
Κοροιδεψτε τον τρικαμηνα εσεις που κανει ακριβως οτι εκαναν οι αγιοι σε λιγοτερο σοβαρες περιπτωσεις...Η θρασυτητα λογω του εγωισμου και της αμαθειας πολλων που δεν φροντισαν να μαθουν οτι η εκκλησια δεν ειναι οι επισημοι ναοι και ολοι οι επισημοι ρασσοφοροι εαν δεν φερουν την ιδια πιστη των αρχαιων, θα κοστισει σωτηριες οσα μυστηρια και τυπολατριες και να συμμετεχουν..
Πρωτα μαθαινω ταπεινα, δουλευω την ψυχη μου και μετα ψαχνω να βρω ομοπιστους κατα πνευμα επισκοπους , που δεν υπαρχουν μαλλον πλεον η έστω αποτειχισμενους ιερεις για να δοξολογήσω..
Αν δν υπαρχουν αυτα, δεν τυπολατρω και δεν συμμετέχω σε μυστηρια..μεχρι νεωτερας η μαρτυριου..η υπαιθριας εκκλησιας..Ξυπνηστε!