Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Η βρωμιά της αθεΐας και του μηδενισμού έχει κυριεύσει την πολιτική και «πνευματική;» άρχουσα τάξη της Ελλάδας.Οι Νοτιοαφρικανικοί αποδεικνύονται αξιότεροι από τους Ελληνες.

Ενώ εδώ για τους «ηγέτες» κάνουν πολιτικές κηδείες και άλλες βλακώδεις εκδηλώσεις.

Στην Νότιο Αφρική αφιέρωσαν μέρα Προσευχής στην μνήμη του Ηγέτη Μαντέλα.

Η βρωμιά της αθεΐας και του μηδενισμού έχει κυριεύσει την πολιτική και «πνευματική;» άρχουσα τάξη της Ελλάδας.


Νοτιοαφρικανοί όλων των θρησκευμάτων ενώθηκαν τη σημερινή ημέρα 8 Δεκ. 2013 σε προσευχή και περισυλλογή, καθώς εκατοντάδες λειτουργίες τελούνται σε όλη τη χώρα στη μνήμη του εθνικού ήρωα Νέλσον Μαντέλα.

Η κυβέρνηση όρισε τη σημερινή ημέρα προσευχής για να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη του πένθους που θα κορυφωθεί στην κηδεία του ήρωα του αγώνα κατά του απαρτχάιντ στο χωριό Κούνου στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος Τζέικομπ Ζούμα μετείχε στην προσευχή που τελέστηκε στην Εκκλησία των Μεθοδιστών του Γιοχάνεσμπουργκ,  η πρώην σύζυγος του Μαντέλα, Γουίνι, και ο μεγαλύτερος εγγονός του Μάντλα. Προσευχήθηκαν μαζί με τους πολίτες, καθώς η Κυριακή έχει οριστεί ημέρα μνήμης και προσευχής για τον Μαντίμπα, τον ήρωα της Νοτίου Αφρικής,
ενώ ο πρώην πρόεδρος Τάμπο Μπέκι παρακολούθησε λειτουργία σε συναγωγή.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν πάθει ανίατη κουφαμάρα οι πνευματικοί μας άνθρωποι. Για τους πολιτικούς δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας μαζί τους, παντού βρωμάνε.