Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η κουρά Μοναχού είναι υπόθεση της Μοναχικής Αδελφότητας και όχι του πανελληνίου....


Με προβληματίζει αυτή η τακτική της δημοσιότητας των ιεροτέρων στιγμών.
Την Κουρά Μοναχού την κάνει ο Ηγούμενος χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωτογραφίες,  κοσμικότητες με δημοσίευση 104 φωτογραφιών.
Η Κουρά Μοναχού είναι υπόθεση της Μοναχικής Αδελφότητας και όχι του πανελληνίου…..  Διάβασα σε εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το εσπέρας του Σαββάτου της 11ης Φεβρουαρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ………, έκειρεν Μοναχόν εις το Καθολικό της Ιεράς Μονής ……., παρουσία των Σεβασμιωτάτον Μητροπολιτών …1…, …2.. . και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων …1. και ..2.., τον ευλαβέστατον νέον …., μετωνομάσας αυτόν εις μοναχόν …….


Κατά την διάρκεια της κατανυκτικής ακολουθίας, τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς πλαισίωναν οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών ….1., ..2… και …3.., η αδελφότητα της Μονής….., πολλοί Ιερείς και Διάκονοι, Μοναχοί από τις Ιερές Μονές της τοπικής μας Μητροπόλεως καθώς επίσης και πολλοί φιλομόναχοι ευλαβείς Πιστοί, οι οποίοι και συμμετείχαν προσευχιτικός, καθ’ όλη την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών.

Προ της Απολύσεως της Ιεράς ταύτης Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ….., απηύθυνε πατρικούς λόγους πνευματικών νουθεσιών προς τον νεοκαρέντα μοναχό ….. ενώ εν συνεχεία ακολούθησε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής.

 ακολουθούν 104 φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: