Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΟΧΙ στον ευσεβισμό


Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, στηλίτευσε τους κακούς επισκόπους, που με την ζωή και τις ενέργειές, τους έκαναν κακό στο Σώμα της Αγίας Εκκλησίας. Σήμερα, θα στηλίτευε με καυστικότερο λόγο, τους συγχρόνους χριστιανούς, που αντί να είναι ΑΚΤΙΝΕΣ αλήθειας και δικαιοσύνης, κατάντησαν υπερασπιστές του ψεύδους και την αδικίας.
Η κοινωνία μας έφτασε στο επίπλαστο του επιδερμικού ευσεβισμού που επί χρόνια οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις καλλιεργούν τον λαό.  Μιλούν και γράφουν ως οι Φαρισαίοι, μόνο για τους άλλους, και όχι για τους εαυτούς τους.
Πρέπει όλα αυτά τα κίβδηλα παράσιτα να εκλείψουν για να ανθίσει η αλήθεια του Λόγου του Θεού βιωματικά στις καρδιές των Πιστών Χριστιανών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γραφτά Χρυσόστομε μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν και κατανοήσουν τι σημαίνουν οργανώσεις και το σινάφι τους στην Ελλαδική και Κυπριακή Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Μουστάκης τόλμησε να γράψει και να αποκαλύψει τον δούρειο ίππο της Εκκλησίας που είναι τα παρακλάδια των οργανώσεων και των στρατευμένων Ιεροκηρύκων τους στην Ελλάδα. Ιεροκήρυκες τεμπέληδες που τους πληρώνει η Εκκλησία για να εξυπηρετούν το κτίριο της οργάνωσης.

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

Τώρα πλέον που η Εκκλησία δεν μπορεί με άνεση να χειροτόνει κληρικούς θα πρέπει όλοι αυτοί των οργανώσεων που το παίζουν ιεραπόστολοι να σταματήσουν να πληρώνονται από την Εκκλησία και να τους τρέφει η οργάνωση την οποία υπηρετούν.

Ανώνυμος είπε...

Μέγα το κακό το οποίο διαχρονικά έχουν προξενήσει στην Εκκλησία οι χριστιανικές οργανώσεις με πρωτοπόρο την ΖΩΗ. Δυστυχώς ούτε αυτό ο μακαριστός Σεραφείμ που γνώριζε το ύπουλο των οργανώσεων δεν κατάφερε να τις σφραγίσει. Η συνεργασία τους με τους ισχυρούς και τα διαπλεκόμενα των διαφόρων τεκτονικών ιδρυμάτων τους έχει στο απυρόβλητο.
π. Ανδρέας