Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αξίζει να έχει άρτια και ενημερωμένη ιστοσελίδα.



Το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει μια ιστοσελίδα η οποία υπολειτουργεί.  Τα άλλα πρεσβυγενή Πατριαρχεία Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων, έχουν σελίδες με καθημερινή ενημέρωση όταν υπάρχουν γεγονότα ή επισκέψεις.  Το Ιεροσολύμων διαθέτη και τηλεοπτική κάλυψη με άμεση μετάδοση.
Τα νέα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως για να τα μάθει ο περιούσιος λαός θα πρέπει να ανατρέξει σε άλλα σημεία.


Τώρα παρουσιάζει την δράση του Πατριαρχείου νέος χώρος. Με την προειδοποίηση του ιδιοκτήτη που είναι  να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα.
Ο ιδιοκτήτης αναφέρει : 
«ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ολική ή έστω η μερική αναδημοσίευσή ή η καθοιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή των φωτογραφιών και του οπτικοακουστικού υλικού που δημοσιεύονται στη σελίδα "......  ......." χωρίς την έγγραφη άδεια των διαχειριστών του παρόντος ιστολογίου.»

Παναγιότατε είναι ντροπή για του Οικουμενικό Πατριαρχείο ιδιώτες να μονοπωλούν την δράση του και να ζητούν «έγγραφη άδεια» για να προβάλουν τους κόπους Σας και τις αγωνίες Σας.

Παρακαλώ να αντιμετωπιστεί το θέμα αυτό. Σήμερα  ο κόσμος θέλει να μαθαίνει την δραστηριότητα των Εκκλησιαστικών Ηγετών και της Εκκλησίας. Σε πολλές μικρές  Μητροπόλεις της Ελλάδος υπάρχουν εντεταλμένοι υπάλληλοι που μεριμνούν για την ενημέρωση των πιστών. Το ίδιο κάνουν και πολλές ενορίες.

Το Πατριαρχείο θα είναι εγκλωβισμένο στην ιδιωτική πρωτοβουλία;

Φτάνει ποια αυτή η μιζέρια. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αξίζει να έχει άρτια και ενημερωμένη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: