Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η οργάνωση των «Σωτηρικών» Γ.Ε.Χ.Α. της Πάτρας μας πληροφορεί: «Νομιμοποιήθηκε το "τρίτο" φύλο»


 Η οργάνωση των «Σωτηρικών» 
Γ.Ε.Χ.Α.  της Πάτρας μας πληροφορεί: 
«Νομιμοποιήθηκε το "τρίτο" φύλο»


Σόδομα και Γόμορα


Το Σωματείο της Γ.Ε.Χ.Α. στην Πάτρα μας πληροφορεί ότι στην Γερμανία «Νομιμοποιήθηκε το "τρίτο" φύλο»

Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι δεν καταδικάζει την ενέργεια αυτή.


Αρκείται στην παρουσίαση χωρίς να αποστασιοποιηθεί.


Ντροπή. Τέτοιες βρωμερές νομοθετικές ρυθμίσεις είναι κατάπτυστες.



Θαυμάστε την παρουσίαση του θέματος από την ΓΕΧΑ:

"Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, η Γερμανία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα επιτρέπει στους γονείς των νεογέννητων παιδιών να αφήνουν κενή την ένδειξη του φύλου, αρσενικού ή θηλυκού, στα πιστοποιητικά γεννήσεων δημιουργώντας μια τρίτη, αδιευκρίνιστη κατηγορία.
Η νομοθετική αλλαγή τέθηκε σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου κι έχει στόχο να επιτρέψει σε διαφυλετικά πρόσωπα –αυτά που γεννιώνται με χαρακτηριστικά αμφότερων των φύλων– να καθορίζουν το φύλο τους αργότερα στη ζωή τους.
Έχει επίσης στόχο να βοηθήσει γονείς οι οποίοι προσπαθούν να αποφασίσουν αν το νεογέννητό τους θα πρέπει να υποβληθεί ή όχι σε επέμβαση αλλαγής φύλου.
Το ίδιο ισχύει και για την Αυστραλία που επιτρέπει ήδη στους γονείς να αφήνουν κενό το φύλο στα πιστοποιητικά γεννήσεως."


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτή η ουδετερότητα;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εκμοντερνισμό προς το τρίτο φύλο βλέπω τους Πατρινούς.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει και στην Ελλάδα. Καλό είναι. Στον χώρο της εκκλησίας υπάρχουν πολλοί του τρίτου φύλου. Αδήλωτοι μεν, πολλοί δε.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι το παρουσιάζουν ως είδηση. Σαν να μην τους καίγεται καρφί. Δεν το περίμενα αυτό από ανθρώπους που κάνουν δυναμική αντίσταση σε κάθε τι το ανήθικο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούν να τους στείλουν στην κόλαση. Οι περισσότεροι άγαμοι κληρικοί είναι του τρίτου φύλου. Κινδυνεύουν τα αγόρια από την μανιώδη επιθυμία που ο διάβολος τους έχει βάλει στα κορμιά τους.