Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ο Πάπας δίδαξε χριστιανικοί ανθρωπιά στην Λέσβο. (Να του μοιάσουν οι παρεκκλησιαστικοί που τον είχαν κηρύξει ως "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ")



Ας ελπίσουμε οι Ευρωπαίοι ηγέτες να μαλακώσουν την καρδιά τους, και να προσφέρουν συμπάθεια, σε αυτούς τους ανθρώπους που οι πολιτικές τους, τους οδήγησαν να φύγουν από τις πατρίδες του.

Όπως οι Ιεροί Ναοί και οι πιστοί Ορθόδοξοι σε όλη την Ελληνική επικράτεια μεριμνούν για τους εδώ πρόσφυγες ποικιλοτρόπως, να ελπίσουμε και η Δύση να ανοίξει τα σύνορα και τις καρδιές της.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μέσω αξιωματούχων του, να υπάρξει μια έντονα συμβολική ενέργεια, να επιστρέψει στην Πόλη του Βατικανού μαζί με 12 πρόσφυγες. Η ενέργεια του ερμηνεύεται ως εκδήλωση της δυσαρέσκειάς του για τις σκληρές και απάνθρωπες αποφάσεις της ΕΕ στο προσφυγικό ζήτημα. 

Οι ευσεβιστές οργανωσιακοί τον είχαν τον Πάπα ως «ανεπιθύμητο» στην Λέσβο με ανακοίνωσή τους. Ας κάνουν ότι έκανε και ο Πάπας να υιοθετήσουν από μια οικογένεια αυτοί και τα ως μανιτάρια οι σύλλογοί τους. Είναι όμως μόνο λόγια.

Ευτυχώς που η Εκκλησία της Ελλάδος εργάζεται με τις ενορίες στην διακονία των προσφύγων.

Οι οργανωτικοί να το καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοί διότι μόνο λόγια είναι χωρίς πράξεις. 

ΥΓ. Το ιστολόγια που είναι όργανα των οργανωσιακών αφήνουν το μέγα θέμα και μιλούν για την «κοινή προσευχή» αίσχος στους χριστιανοφαρισαίους.



Οι 12 πρόσφυγες

Δεν υπάρχουν σχόλια: