Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συναυλία της Γλυκερίας στην Πόλη παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη


Δημοσιεύθηκε ως σπουδαία και σημαντική είδηση στο πρακτορείο Ρομφαία η συναυλία της κ. Γλυκερίας παρουσία του κ. Βαρθολομαίου.
Τι δουλειά έχει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε κοσμικές συναυλίες;
 Μια μεγάλη συναυλία Ελληνικής μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Μαρτίου στη Κωνσταντινούπολη, με αφορμή την εορτή της Αναστηλώσεως των εικόνων στην αίθουσα "Μπεσίγκτας" του Selenium Plaza.
Η Γλυκερία με την ορχήστρα της "ΕΡΤ" και το μουσικό συγκρότημα "Εν χορδαίς", τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια των Ελλήνων της Πόλης, μια συναυλία που η ίδια περίμενε με ανυπομονησία να πραγματοποιήσει.
Την συναυλία τίμησε με την παρουσία του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, κληρικοί του Πατριαρχείου, εκπρόσωποι του θρησκευτικού και διπλωματικού σώματος, δημοσιογράφοι, και παράγοντες του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κωνσταντινούπολης.
Να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της συναυλίας προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια της Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Μετά το πέρας της συναυλίας ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε μισογύνηδες οι γυναίκες είναι πλάσματα του Θεού. Στην Θεολογική Σχολή υπάρχουν γυναίκες που μας διδάσκουν. Μακάρι να αναλάβουν και ψαλτήρια.