Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Το "παλιό"και "σύγχρονο πρόβλημα" της ΖΩΗΣ


Η δεκαπενθήμερη θρησκευτική εφημερίδα «ΖΩΗ» γράφει μεταξύ άλλων πολλών την 3η Νοεμβρίου 2011 «ΠΑΛΙΟ και σύγχρονο το πρόβλημα. Η μεγαλύτερη δυσφήμηση του Χριστιανισμού είναι η κακή εκπροσώπησή του. Η εκπροσώπηση που δεν είναι και ευπροσώπηση.»
Αυτά δυστυχώς τα λέει κάνοντας ως συνήθως διδασκαλία στους λίγους υπέργηρους αναγνώστες της.
Μήπως πρέπει να δουν και τα ελάχιστα υπέργηρα Μέλη της ΖΩΗΣ ότι η εκπροσώπησή της εδώ και χρόνια δεν είναι  ευπρόσωπη. Ο νυν Προϊστάμενος της μια ευλογημένη και αγία ψυχή από ετών είναι εν ασθενεία. Τώρα μάλιστα τις περισσότερες ημέρες του, τις περνά στο ευγηρείο το συνεργαζόμενο με την ΖΩΗ λόγω ασθενείας και γηρατειών.
Δυστυχώς αυτή την αδυναμία του Προϊσταμένου από ετών εκμεταλλεύεται «παντελονοφόρος πατέρας» και τα έχει κάνει θάλασσα σε όλους τους Διοικητικούς τομείς.
Για την ΖΩΗ δεν έγινε μάθημα το «παλιό πρόβλημα» της ασθένειας του προϊσταμένου της την δεκαετία του 1950 και έτσι τώρα είναι κατά τον ίδιο τρόπο «σύγχρονο το πρόβλημα». 
Φτάνει πλέον η κατρακύλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ποιός είναι; Τον π. Νικήτα Βουτυρά λέτε; Ή τον π. Ηλία Μαστρογιαννόπουλο;

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

Υποκλίνομαι μπροστά στις μορφές των: π. Ηλία και π. Νικήτα. Είναι στην πραγματικότητα πνευματικοί άνθρωποι με σπουδαία προσφορά.

Ανώνυμος είπε...

φυσικα προκειται για φιλομοναχους πατερες με ιεραποστολικη σιωπηρη βιοτη....οσο για τον παντελοφορο πατερα;;;έχει και ξερει ο θεος