Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δεσποτάδες πέρασε η εποχή του Κόντε και του Ποπολάρου.

Διάβασα στον ιστοχώρο «Ιδιωτική Οδός» την συνεχιζόμενη πολεμική για τον  αποθανόντα Νικόλαο Σωτηρόπουλο με τίτλο «Η "ΣΥΛΛΗΨΗ" ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Ν. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ» 

Σημειώνει μέσα σε όλα ο Διαχειριστής: «Ο Σωτηρόπουλος, συνοδεία δύο λαϊκών επίσης, πήγε να γευματίσει incognito στη Μονή του Αγίου Διονυσίου. Όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Ζακύνθου Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως π. Παναγιώτη Καποδίστρια και τον τότε διάκονό του, αδελφό της Μονής Στροφάδων, Νικόλαο Κλάδη (σήμερα προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας) και έδωσε προθεσμία λίγης ώρας στον Σωτηρόπουλο να εγκαταλείψει το νησί

Αυτά συνέβησαν 3 Φεβρουαρίου 1998.
Ο από Δωδώνης Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος «έδωσε προθεσμία λίγης ώρας στον Σωτηρόπουλο να εγκαταλείψει το νησί» .

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το 1998 η Ζάκυνθος ήταν υπό απολυταρχικό καθεστώς με εκπρόσωπο της στο Νησί τον Μητροπολίτη;

Χρειάζεται ένας ΣΥΡΙΖΑ ή και ΚΚΕ για να καταλάβουν οι δεσποτάδες, και οι παρακοιμώμενοι, ότι δεν θα έχουν καμιά εξουσία, και ότι δεν θα έχουν και καμιά προστασία, από το κράτος πέρα από αυτή του απλού υποκόου της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Δεσποτάδες πέρασε η εποχή του Κόντε και του Ποπολάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: