Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η εκατόχρονη κακία τους



Στην εφημερίδα των Πατρών «Εκκλησιολόγος» (Σαββάτο 18-9-10), διάβασα πως η «ΖΩΗ» που χρόνια "διδάσκει"(;) στον Λαό του Θεού τον Λόγο του Θεού, απέλυσε με τις νέες σοσιαλιστικές διατάξεις «Λοβέρδου» τον επί 25 χρόνια υπάλληλό της στο βιβλιοπωλείο της Πάτρας..
Ρώτησα και έμαθα καλές κουβέντες γι’ αυτόν πως είναι ευσυνείδητος εργάτης του Ευαγγελίου. 
- Χρόνια κατηχητής
- Χρόνια αρχηγός κατασκηνώσεων.
- Χρόνια διευθυντής φοιτητικού οικοτροφείου.
- Χρόνια παραγωγός εκπομπών στο ραδιόφωνο της Μητροπόλεως Πατρών.
- Χρόνια κοινωνικός εργάτης σε συλλόγους και προσπάθειες.
Η «ΖΩΗ» αφού του έκλεψε τα καλύτερά του χρόνια, τον πετά στα άχρηστα με μια απόλυση.
Αν ο υπάλληλος είχε διαβάσει το βιβλίο του Καθηγητή Χρήστου Γιανναρά «Καταφύγιο Ιδεών» θα γνώριζε ποιους υπηρετούσε τόσα χρόνια. Θα γνώριζε την αγνωμοσύνη που δείχνουν στους «συνεργάτες» τους οι ζωικοί.  
Όλα καλά τα έκανες Αρχιεπίσκοπε Σεραφείμ, το μόνο που δεν κατάφερες… να κλείσεις αυτές τις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις και τα παρακλάδια τους, που είναι γάγγραινα για την Εκκλησία και την κοινωνία.
Δεν σκέφτηκαν τα γερόντια της ΖΩΗΣ, ότι το τέλος τους φτάνει (καθώς πεθάνουν), και οι λίγοι που έχουν απομένει (κάτω των 15 ψυχών, είναι τα μέλη), πως μοναδικό που τους μένει ως σήμερα είναι η εκατόχρονη κακία τους

Επαφράς

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα που δεν είναι μόνο η κακία τους. Έχουν κάνει μεγάλο κακό σε πολλούς. Βρίσκουν πάντα θύματα να τους υπηρετούν, και αυτοί να κακοπερνούν στο υπέροχο κτήμα τους στην Αγία Παρασκευή, και να κάνουν υπέροχες διακοπές στις κατασκηνώσεις, που με ιδρώτα έχουν φτιάξει οι συνεργάτες τους. Εκτός από τον Γιανναρά αξίζει κάποιος να διαβάσει και το βιβλίο του Μουστάκη θα μάθει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ μεγαλύτεροι θεομπαίχτες είναι αυτοί που μιλούν για τον Θεό σαν τους Φαρισαίους αλλά δεν έχουν αγάπη για τον αδελφό. Το να απολύουν υπάλληλο μετά από ¼ αιώνα είναι αίσχος τους. Δεν σκέφτηκαν οι αλητήριοι την συνταξιοδότηση του. Μετά σου κάνουν και μεγάλους σταυρούς. Ρε ουστ‼‼

Ανώνυμος είπε...

Αν απέλυσαν τον υπάλληλο της Πάτρας το αλτσχάιμερ καλά κρατά. Κρίμα δεν άξιζε τέτοια αντιμετώπιση αυτός ο αγωνιστής. Τώρα πλέον όλα θα τα περιμένω. Ήλθαν τα πάνω κάτω. Χάλασε ο κόσμος όλος.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα που τον έδιωξαν γλίτωσε την καταπίεση. Όσοι δουλεύουν σε παραεκκλησιαστικές οργανώσεις φεύγουν με ψυχολογικά προβλήματα. Ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε αυτούς τους ευρωσυλλέκτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ "ΖΩΗ"
ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ "ΚΛΕΙΣΤΟΝ"

Ανώνυμος είπε...

Η Ζωή εν τάφω είναι πλέον.
Κάτι υπερήλικες που δεν τα έχουν καλά με τον εγκέφαλο έμειναν.
Αιωνία τους η μνήμη!