Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα - Βαράτε υποκριτές του κώλου




Θαυμάστε τις δηλώσεις «πνευματικού άνδρα» που δηλώνει «συγγραφέας»  και εκλεγμένου Βουλευτή. Στην πάλαι ποτέ Τρούμπα οι μόνιμοι θαμώνες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούσαν τέτοιες χυδαίες εκφράσεις.


Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.
Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που βγαίνει την Παρασκευή, δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».
Πάντως, εδώ και λίγες ώρες, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί  από χιουμοριστικά, κολακευτικά ή και προσβλητικά σχόλια για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά λέγοντας πως… θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο «κανιβαλισμό».
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις σε Facebook και Τwitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν. 
«Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» απαντά ο κ. Τατσόπουλος και καταλήγει: «Βαράτε, βαράτε… Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ΣΚΑΙ που είπε τις αθλιότητες για τον Κολοκοτρώνη.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή του . Τί εκφράσεις είναι αυτές; Ξιπασμένος και ελεεινός είναι.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει πρόταση από το ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Δεν νομίζω κανένας άλλος έλληνας από καταβολής ελληνικούς έθνους να μπόρεσε να πηδήξει τέτοιο αριθμό. Να γίνει διεθνής διαγωνισμός μήπως και γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.