Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Δεν επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με δολοφόνους


Ρωσία: Eπιχείρηση απολύει γυναίκες που έχουν κάνει άμβλωση
Μια βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων στην περιοχή της Μόσχας, η 'Ρούσκο Μόλοκο', ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει 'ορθόδοξους' θρησκευτικούς κανόνες εργασίας, σύμφωνα με τους οποίους θα απολύονται αμέσως όλες οι υπάλληλοι που έχουν υποβληθεί σε άμβλωση και όλες αυτές που δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο...
«Εάν μια γυναίκα έχει υποβληθεί σε άμβλωση, δεν θα μπορεί να εργάζεται στην επιχείρησή μας. Η έκτρωση είναι απλώς η δολοφονία μιας ζωής. Δεν επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με δολοφόνους» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Βασίλ Μπόλκο-Βέλικι, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ηχώ της Μόσχας».
Παράλληλα, «δεν είναι φυσιολογικό για ένα άτομο που έχει βαπτιστεί να έρχεται σε γάμου κοινωνία με πολιτικό τρόπο και όχι θρησκευτικό, όπως πρέπει» πρόσθεσε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «οι μισθωτές που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο έως τις 14 Οκτωβρίου θα απολυθούν».
Καταλήγοντας ανέφερε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή του θα πρέπει να ακολουθούν τους νέους κανόνες, που βασίζονται αποκλειστικά «στον ορθόδοξο πολιτισμό».
«Καθημερινή»12/08/2010 - ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: